Ιστορικό

 

Ο Γεώργιος Φυλάκτου ασκεί το επάγγελμα του χρυσοχόου από το έτος 1985. Το έτος 1987 δημιούργησε το πρώτο εργαστήριο χρυσοχοΐας στο οποίο περνώντας άπειρες δημιουργικές ώρες εργασίας, κατάφερε να τροφοδοτήσει με περίτεχνα κοσμήματα καταστήματα χρυσοχοΐας όλη την Ελλάδα.

Το έτος 1995 στο εργαστήριο χρυσοχοΐας δημιουργήθηκε ένας επιπλέον εκθεσιακός χώρος με πολύτιμα κοσμήματα που αντιπροσωπεύουν όλα τα γούστα.

Η ευγένεια και η εντιμότητα στις εμπορικές συναλλαγές, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός του τον καθιέρωσαν στον χώρο αυτό ως έμπειρο τεχνίτη και δυναμικό έμπορο στον τομέα της λιανικής αλλά και της χονδρικής πώλησης.

Η επιτυχημένη και πολυετή πορεία του στον χώρο καθώς και η αγάπη των πελατών του τον ώθησαν στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στο οποίο μπορείτε να βρείτε χρυσά και ασημένια κοσμήματα με πολύτιμες αλλά και με ημιπολύτιμες πέτρες σε μοναδικές τιμές. Το εργαστήριό μας διαθέτει επίσης ρολόγια αντρικά, γυναικεία και παιδικά. Στο εργαστήριο μας μπορείτε να χτίσετε το μονόπετρο με το μέγεθος πέτρας αλλά και με τον σκελετό που έχετε ονειρευτεί.

Όλα τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, γιατί αυτό που επιθυμούμε είναι να δημιουργήσουμε μαζί σας μια σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης.

Η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησης σας γίνεται είτε μέσω των δικτυακών σας παραγγελιών, είτε επισκεπτόμενοι το εργαστήριο μας επί της οδού Αβέρωφ 52-54 στον Κορυδαλλό.